Bröllopsfest - Massor med bröllopsfester

Sittning och placeringskort på bröllopsfesten

När ni planerar er bröllopsfest gäller det att tänka till gällande hur ni ska placera gästerna och på vilket sätt ni ska sitta.

Sittning vid bröllopsfesten

Sittning vid bröllopsfesten

Det kan alltid vara besvärligt att bestämma hur man ska sitta vid bröllopsfesten och hur man ska placera alla bröllopsgästerna. De vanligaste är att man har ett honnörsbord där bröllopsparet och den närmsta släkten sitter.

Något som kan vara mycket trevligt för brudparet är att passera ett litet bord för fyra i mitten och där sitter brudparet hela kvällen. Sedan kan bröllopsgästerna komma och sätta sig där när det är ledigt och på så sätt får brudparet möjlighet att prata med alla gästerna under kvällen istället för att sitta med pappa och svärmor.

Att även låta bröllopsgästerna byta sin fasta plats efter förrätten och efter huvudrätten är också något som ger många möjlighet att träffa fler nya bekantskaper. Första gången byter herrarna plats, t.ex. två steg vänster och innan efterrätten byter damerna plats två steg höger.

Placeringskort till er Bröllopsfest

Placeringskort till er Bröllopsfest

Placeringskorten till bröllopsfesten kan lätt köpas in men personligt utformade placeringskort som på något sätt är relaterade till brudparet är så fantastisk mycket trevligare.


Mer fakta om bröllopsfester

Nedan kan ni hitta mer intressant information och spännande fakta om bröllopsfester men också en del roliga och lustiga saker som kan hända på bröllopsfesten.


Meny - Bröllopsfest
Till förstasidan på www.brollopsfest.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUnderhållningSittningNyheter